vrijdag 30 november 2007

Freelance Party Consultancy

Beste chiromeisjes uit Hasselt,

zoals iedere zelfrespecterend vereniging zag ik dat ook jullie jaarlijkse fuiven organiseren om de kas te spijzen. Het concept Fiesta del Chiro was onvermeend een hoogvlieger en de exotische cocktails gingen waarschijnlijk vlot over the counter. Maar misschien is het tijd voor iets nieuws, iets nachtelijker, iets meer underground en dat dan wat kruiden met warme nostalgie.

Als feest-consultant in bijberoep (mijn hoofdberoep is golfleraar), sta ik dan ook menig organisatorisch talent bij in hun zoektocht naar differentiatie. Met andere woorden, hoe organiseer jij de fuif van het jaar?

Van mijn hand zijn onder andere:

- "I Love Tento" (avonturiers-bijeenkomst: 230 man)
- "Blanchi-Monte" (kaart en vogelpiek avond voor Italianen woonachtig te Blankenberge: 70 man)
- "Who let the dogs in" (koffie-tafel voor hondeneigenaars: 90 baasjes en 30 kleinere vrienden)
- "Polio Polio" (strand-bbq voor ouders met zieke kinderen: 65 ouders)
- en nog veel meer...

U ziet dat mijn portfolio gonst van succesvolle activiteiten en ik wil u dan ook een voorstel doen tot het co-organiseren van uw volgende fuif. Meer bepaald, laat u mij gerust weten wat u vindt van volgend concept.

Vriendelijke groeten,
Steven GoldSwing
(Want u houdt er toch ook graag de Swing in?)



woensdag 28 november 2007

Jesus Christ bruine-ster

Dattem een hondenleven heeft gehad, da wistek al, maar dit gaat té ver. God heeft duidelijk ne pique op Jezus...

>Genesis 3, 19: "Want ass zijt gij, en tot ass zult gij wederkeren"
--> aah ja Jezus, khaddet nog gezegd dat in uwen boek stond...

dinsdag 27 november 2007

Het woord van de dag

Jup, ik ben een woordenman. En widgets zoals daar zijn "het woord van de dag" staan dan ook prominent en centraal op mijn iGoogle pagina te blinken om dagelijkse aandacht. Deze vooravond echter kreeg ik het volgende voorgeschoteld:

Right, Ravitaillering... sounds like revitalisatie, maar toch iets anders. Maar in godsnaam, wie vindt er woorden uit zoals koek-en-zopie-voorziening?!! Ik begon spontaan te lachen waarbij mijn overbuur de wenkbrauwen fronste. Ik wou hem vertellen wat ik had gelezen, maar ik kreeg het gewoon niet over mijn lippen gerold zonder een risico op sluitspier-verslapping te nemen. Ik deed het dan maar niet. Maar allih... koek-en-zopie... een aanéénsmelting van zuip en dopie? Zeker gezien het zich in de wielersport afspeelt? Volgens Wikipedia vindt het zijn context dan weer op schaatsvlaktes (klets-en-verzuipie?), wat in gouden tijden garant bleek te staan voor menig braspartij. Nostalgie!

Punt van mijn betoog: eindelijk een belachelijker klinkend alternatief voor op uw instuif-flyerkes: een-natje-en-een-droogje wordt nu koek-en-zopie

donderdag 22 november 2007

dinsdag 20 november 2007

Voor na het baffen...

Bestellingen en info hier

donderdag 15 november 2007

The Beatles

Ze waren met vier, maar toch hebben ze nooit gekaart. Waarom?
Paul McCartney.

woensdag 14 november 2007

Google Maps: Het Land van Nevele

Op de website van de heemkring "Het Land van Nevele" mogen ze dan wel heel plechtig en fier de historie van de streek bezingen, ik heb zo'n beetje mijn twijfels over de context waarin de dorpsnamen gekozen zijn. Dit viel mij op toen ik van Kruishouten naar Ruiselede reed; ik stelde mij al vragen bij het feit dat ze Kanegem naast Aarsele zetten. Maar toen ik even de GoogleMap van de streek onder de loep nam, was ik pas echt van de kaart. Je mag me geloven of niet, maar volgens mij hebben de landheren van de streek gebrainstormd tijdens een goe oud middeleeuws orgie'tje. Enfin, trek je eigen conclusies, de beelden spreken boekdelen.






















En dan had ik het nog niet over Olsene, Poesele, Vosselare, Brakel, ... maar vanzodra ik het bijpassende plaatje tegenkom, mag je hem hier verwachten ;-)

dinsdag 13 november 2007

Kantman: den allereersten

Ontsproten uit een illustere cocktail van Spaanse cola, red label, doorrookte klerendamp, zon-werende puberhuid en klaslokaal-discrete flatulentie kan ik u -met enige nostalgie- presenteren... Kantman, den allereersten.










Ok, let ni op mn tekentalent. Ik probeer tenminste ni.
En de subtiliteiten zitten em n de teksten.

maandag 5 november 2007

West-Vlaamse Boer

Ne West-Vlaamsen boer moet voor de rechter verschijnen wegens een vermeende verkrachting.
Rechter: "Heeft u de juffrouw eerst verleid?"
Boer: "Banjeenuk, ze lag zie vaneeste kje goe!"

zaterdag 3 november 2007

Homootje aan den bar

Een homootje zit aan den bar, aan zijnen 3e Ricard. Aan de andere kant ziet hij een stevige uitheemse man staan die hem intrigeert. Hij wil niet anders dan hem nen blowjob te geven, hier en nu. Ahmed daarentegen is 2m05 groot, gespierd en aantrekkelijk gebruind. 't Homootje bestelt hem nog nen Baileys om zichzelf moed in te drinken en gaat er dan op af. Iedereen in het café ziet Ahmed zijn gezicht vertrekken als hij verneemt wat de man te zeggen had. Hij neemt het homootje vast aan zijn extensions en slaat hem met zijn kop tegen den toog... één keer, twee keer... allih een aantal keer, maar 'tbloed gotst er na nen tijd deftig uit. Ahmed laat hem op de grond vallen en begint erop te schoppen. 't Homootje kruipt bij iederen trap een aantal cm's weg waardoor hij uiteindelijk op straat ligt na een tijdje. Ahmed gaat terug naar den bar en bestelt hem een pintje. Den ober komt vanachter zijn toog gekropen en vraagt langzaam; "allih Ahmed, zo kwaad hebbek u nog nooit gezien man, wat heeft die kerel wel tegen u gezegd?". "Goh!", zegt Ahmed, "khebbet ni goe verstaan, maar 't ging over nen job ofzo".

Tiny's limited editions





RIP:

Maar maak vooral je eigen Tiny

vrijdag 2 november 2007

donderdag 1 november 2007

De pechstrook

Weer zo'n ongeval van iemand die aangereden is op de pechstrook. Ja, wa verwacht ge... ge staat op de pech-strook.

Nordin Benallal en zijn prison bitches

Voormalig circus-artiest Nordin "De Paling" Benallal ontpopt zich na top-gangster nu ook als een super-ontsnapper. Maar die populariteit gaat hem ook parten spelen natuurlijk. Bij zijn poging om te ontsnappen met een helikopter uit de (meest moderne) gevangenis van Ittre afgelopen zondag verliep niet alles als gepland; enkele van zijn prison bitches klampten zich aan het landingstel om zo hun temmer op andere gedachten te kunnen brengen. Helaas stortte het gevaarte neer en verloor één bitch haar been, ni erg, das hip tegenwoordig. Maar er kwam nog een aangename verrassing: op het nieuws werd er redelijk plastisch benadrukt dat de bitches uitgebreid waren gefouilleerd op wapens. Een gelukje bij een ongeluk!

Wanneer het jouw beurt is om 'tzeepje op te rapen, check dan eerst jouw prison bitch naam.