dinsdag 29 januari 2008

Zoete Dessertwijn Van De Tempeliers

Wat is de naam van de zoete dessertwijn die in de tijd van de tempeliers en ook vandaag nog wordt gedronken? vraagt de standaard

Het antwoord luidt:
Commandaria

Klassieke, zoete, likeurachtige wijn van Cyprus. Gemaakt van witte en blauwe druiven. Dankt zijn naam aan de commanderij van de Tempeliers. (danku wijnkennis
)

Schiftings-vraag-hint:
Vorige week maandag bezochten 174353 unieke bezoekers De Standaard Online.

Alstublieft, een simpel antwoord voor een simpele wedstrijd-campagne.

PS: vergeet vooral niet om van De Standaard uw "ho(m)e-page" te maken en laat je als consument vangen door deze wel heel goedkope marketing tactiek. Knappe ROI voor De Standaard, maar zijn de hits even relevant voor de adverteerders? Gaat men hier niet wat kort door de bocht door de deelnemer op intrusieve manier een generische homepage aan te smeren? Biedt de huidige internet technologie geen mogelijkheid op een stapje verder te gaan en werkelijk toegevoegde waarde te brengen...? Dergelijke korte termijn visie zal een noodlijdende sector geen soelaas brengen.

Anyway, Kantman werd vandaag een beetje Krantman en gaf even zn gepersonaliseerde iGoogle pagina op voor een standaard homepage.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Gegroet, 'k was net het antwoord op de wedstrijdvraag aan't zoeken en kwam hier terecht.

1) gebruik firefox, dan werkt hun homepage scriptje niet
2) ze hebben gelijk als ze de mogelijkheid bieden om zoiets te winnen dat ze dat proberen.
3) Nu moet ik zeggen dat ik voor ik wist dat het in FF toch niet werkte ook weigerde om er aan mee te doen omdat ik het ook nogal laag vond. Enfin, voor wat hoort wat zeker?
4) Eigenlijk is't laag maar 'k kan't toch niet laten: ge beschouwt jezelf als een blogger en iemand die met internet overweg kan mor ge gebruikt de standaard browser in windows??? En dan nog als een echte juppie beginnen opscheppen met een iGoogle homepage, het toppunt van een commercieel bedrijf dat de consument aan het lijntje houdt.

Groetjes,

Jerimy

Enzo zei

Kantman is kort van antwoord, zeker op veel vragen in één keer.

1/ weet ik
2/ absoluut
3/ juust
4/ zonder google was je hier nooit geraakt, dus wat een geluk

U bent niettemin de eerste reactionist ooit en wat een enthousiasme :-). Kantman is content.